Over ons

Drie generaties in het vak
Grondwerken en bestratingen, het zit ingebakken in ons DNA. Want al drie generaties lang is Bestratingen Mees een gevestigde waarde in Kapellen en omstreken. Ondertussen zijn we zowat overal aan het werk. Ook in het buitenland boekten we al prachtige resultaten. Daarom zijn we voor grond, riolerings- of bestratingswerken de ideale betrouwbare partner voor u. Neem gerust contact met ons op.


Eén aanspreekpunt
Een groot bedrijf heeft een massa medewerkers in dienst. Gevolg? Uw project verzandt in een eindeloos geregel en te weinig controle op werf. Niet bij Bestratingen Mees: u staat in direct contact met ons.

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs
Wilt u kasseien, (klei)klinkers of blauwe steen plaatsen? Uw vijver schoonmaken? Of een tuin aanplanten? Bestratingen Mees is uw gedroomde partner. Met één spijkerharde garantie: u krijgt altijd waar voor uw geld. Absolute topkwaliteit voor een eerlijke prijs. En zo hoort het ook. 

De klok rond bereikbaar

Hebt u een project in gedachten? Dan mag u ons altijd contacteren – alle dagen van de week. Eén belletje en wij komen graag bij u langs. Voor een vrijblijvende en gratis offerte.