Natuursteen:
de mooiste keuze

Wilt u een terras in Belgische blauwe steen of Aziatische? Ze zijn duurzaam en wondermooi. Natuurlijk zijn er goedkopere alternatieven op de markt. Maar de schoonheid van natuursteen is onklopbaar. 


Uw natuursteen onderhouden

Elke natuursteen is uniek en heeft andere eigenschappen. Stem daarom uw onderhoudsproduct af op uw gekozen natuursteen. Hebt u vragen hierover? Bestratingen Mees helpt u graag verder. 

Soorten natuursteen

Natuursteen komt in verschillende soorten. De meest gebruikte voor terrassen, poolhouse, zwembaddorpel is de blauwe hardsteen. Wij kopen onze Belgische blauwe steen rechtstreeks in de groeves in Wallonië. En dus is onze prijs vlijmscherp voor op maat gemaakte stenen. Bovendien leveren we ook altijd Aziatische blauwe steen aan scherpe prijzen. Geen idee wat te kiezen? Bestratingen Mees wijst u de weg. 

Natuursteen leggen  

Zeer belangrijk als u natuursteen legt: de fundering zeer stevig maken. Voldoende dik en gewapend met betonijzer. Daarna plaatst u de stenen in een mortelbed onder de volledige steen. Zo vermijdt u holle ruimtes. Ook cruciaal: goed opvoegen, zodat er geen water tussen of onder de stenen komt. Om het los vriezen van de stenen te voorkomen.

Natuursteen nodig voor uw oprit of terras? Ervaren plaatsers?
Laat het ons weten.