Kasseien

De ideale oprit? Kasseien!

Kasseien voor uw oprit: een steengoede keuze. Want ze zijn ontzettend sterk, kleurvast, en niet poreus. Bovendien stralen ze authenticiteit uit en zorgen ze voor een stijlvolle look. Een oprit in kasseien is ook duurzaam en spint garen bij natuurlijke slijtage: uw oprit wordt alleen maar mooier. Diverse kleuren en modellen voorradig: Zweedse graniet, Belgische porfier, Balegemse, vossekoppen, platines, basalt, greskassei.


Gemakkelijk in onderhoud

Kasseien blijven hun waarde behouden. Toch kunnen onkruid en groenafzetting uw oprit na verloop van tijd ontsieren. Dit verhelpt u makkelijk door de oude voegen  onder hoge druk uit te spuiten. En door opnieuw in te voegen met een voegsel op basis van cement of een waterdoorlatend voegsel op basis van kunsthars.

Soorten kasseien

Kasseien bestaan uit stollings- of zandgesteente. En zijn ideaal om uw terras en oprit mee aan te leggen. Enkele voorbeelden van kasseien: Zweedse graniet, Belgische porfier, greskassei, Balegemse, Tiense kasseien, platines, basaltkasseien, boerenkassei, mozaïek en Kandla. Geen idee welke kassei bij u past? Bestratingen Mees maakt u graag wegwijs.

Kasseien leggen: een vak apart

Echte kasseien zijn verschillend van maat en hoogtes en dus zijn ze niet zo eenvoudig te plaatsen. U krijgt enkel een mooi resultaat als u over genoeg ervaring en kennis beschikt. Wij plaatsen ze volgens de regels van de kunst! Ook het herplaatsen van uw bestaande oude verzakte oprit doen wij op de best mogelijke en minst hinderlijke manier. Zo hebt u snel weer een prachtige oprit. Laat dit gerust over aan bestratingen Mees, een ervaren team.

Meer weten over de kasseien? Vraag ons om een woordje uitleg.