Algemene bestratingswerken

Van De Moortel: kwaliteitsvolle klinkers 
Bent u aan het renoveren, nieuwbouw of een terras, oprit of parking bijplaatsen  Maar uw terras of oprit staan nog niet op punt? Of u wenst een fraai tuinpad? Kies dan voor steengoede klinkers van Van De Moortel: zij maken ook de verharding rondom uw poolhouse en zwembad helemaal af. 


Leo Mees plaatst voor u de juiste steen voor uw woning. Betonklinker, kleiklinker of natuursteen: hij legt ze altijd volgens de regels van de kunst. Of wilt u liever kleurrijke sierkiezels, al dan niet met de speciale grindmatten erbij?Geplaatst zodat u geen rijsporen in uw kiezels krijgt? Ook dan mag u vertrouwen op een piekfijne oplevering.

Prachtige parking
Bent u aannemer of bedrijfsleider? Schakel dan Bestratingen Mees in voor de aanleg van uw parking of oprit in asfalt of met klinkers. Reken op een perfect resultaat, netjes voor uw deadline. Ook boswegen leggen we aan met een waterdoorlatende natuurlijke verharding. 

Blauwe steen en kasseien: alle maten mogelijk
Wilt u kasseien kopen of verkopen? Dan kunt u ook bij ons terecht. Altijd in onze voorraad: van oude zeldzame soorten tot nieuwe kasseien. Ook blauwe steen leveren we rechtstreeks uit de Belgische steengroeve. En dit voor uw terrastegels, zwembadboorden, gootsteen, boordstenen en vijverborders. Alles op maat gemaakt.

Graag een vrijblijvende en gratis offerte voor uw bestratingswerken?
Maak een afspraak met Leo Mees.