Algemene grondwerken

Al uw grondwerken
Hebt u een uitgekiend plan voor renovatie en aanleg van uw tuin of oprit? Dan volgt er een loodzwaar karwei. Geen nood: schuif het gewoon door naar Bestratingen Mees. En wij voeren uw grondwerken uit, voor een interessante prijs. Zoals onder meer de afvoer van uw grond en tuinsnoeisel, het nivelleren van uw terrein of het verzetten van grote hoeveelheden grond. 

Hebt u daarentegen teelaarde nodig? Natuurzand of gebroken beton? Wij leveren u uitstekende kwaliteit.


Vijver of waterloop: meteen proper
Uitgraven van nieuw aan te leggen  vijvers ,uitbaggeren van vijvers, waterlopen . Uw oevers versterken we met de juiste beschoeiing. Dat is meestal een hardhouten wand die uw oever beschermt, zodat hij niet afkalft in het water.

Vernieuwen van riolering en septische putten
Septische put of waterput? Wij plaatsen deze put heel zorgvuldig en sluiten hem correct aan met de nodige toezichtputten en goed bereikbare deksels. Zodat u hem achteraf op een simpele manier kunt leegmaken.  

Ook rioleringen die niet goed functioneren en/ of stuk zijn, vernieuwen wij op de meest goedkope en minst hinderlijke manier .

Sneeuw ruimen
Sneeuw ruimen of zout strooien op uw parking of bedrijfsterrein? Bestratingen Mees klaart deze klus in een mum van tijd. Opgelet: wacht niet tot de winter in het land is. Contacteer ons vandaag, dan hebt u morgen al een betrouwbare partner, en zéker wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen.